Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
10 nov. 2012

Idee de cadou pentru Sarbatori

Sunt in drum spre Brasov, in tren. Bucati de nori gri lupta sa acopere cerul senin. Soarele inca se mai chinuie pe alocuri. La iesire din Bucuresti, daca dai la o parte singurii copaci verzi, si acum e acelasi peisaj tern de langa calea ferata: cateva case cu gard de lemn si curti dezordonate, de unde dare de fum se pierd in aerul rece.

In tren inghesuiala. Daca imi arunc ochii, langa mine cineva rasfoieste o revista. Unul dintre titluri e cu litere de-o schioapa: Afla cine esti TU cu adevarat. In fata mea, sta pe un colt de scaun Toto, un catelus-copilas-cuminte caruia mama lui i-a dat jos vestuta rosie. Doua scaune mai incolo, un tanar urmareste un serial pe un notebook Acer Aspire, identic cu unul pe care il am eu acasa dar il tin sub pat…

Eu, nu am nimic de citit. Singura „carte” pe care o am la mine am primit-o de la Cluj, unde, intr-un atelier de creatie, o echipa de lumanarese creeaza lumanari care sa se potriveasca fiecarei povesti de viata. Sunt lumanari produse manual, din ceara proaspata, prelucrata in niste cazane speciale si turnata in matrite de silicon sau metal. Forma finala e sculptata, modelata si pictata dupa cerintele si ideile cumparatorilor sau dupa inspiratia lumanareselor.

Se obtine in final un cadou unicat, in forma si culoarea aleasa de tine, frumos de primit sau de daruit si creat intr-un stil particular – de la lumanarile la murat, rustice, high end sau vintage style la cele tematice sau pentru evenimentele importante din viata. O idee buna chiar si pentru firme care isi pot insera pe aceste obiecte decorative de ceara logo, sloganul si textul dorit.

Mie imi place steaua aurie, aceasta biserica ninsa si genul asta de lumanare pentru Craciun.

Mai multe in acest magazin online cu modele. Iar aici mai multe idei.

Intre timp am trecut de Campina…

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...