Alina Constantinescu

caracatite-mov
7 mai 2018

Cum ar fi hub-ul meu de filme…

După răsunătoarea lansare de acum doi ani „Cum ar fi hub-ul meu de muzică…” a venit momentul pentru același lucru, dar cu filme. Urmează în curând și cu teatru, haaahhhaah! Citiți mai departe și dați și la nepoți.

În primul rând, ar avea un filtru după care pot marca filmele pe care le-am văzut deja (la cinematograf etc.) ca să nu mi le mai listeze în afișări ca filme de văzut. De asemenea, pentru filmele vizionate în platformă ar avea o mecanică prin care le-ar trece automat în categoria filmelor vizionate.

Ar face recomandări în potrivire exactă, adică, de exemplu, caut după numele unui actor și îmi listează doar acele filme cu acel om (Netflix, de ex, acum nu face asta!)

Ar avea o categorie de filme distopice și una cu filme de festival sau europene sau independente – adică, ar avea și niște zone pentru filme care nu sunt comerciale.

Ar avea un filtru care s-ar numi neapărat „nu vreau recomandări cu filme de Bollywood”.

Ar păstra ceva din personalitatea filmului pentru că în lipsa afișului, a actorilor și a regizorului, doar cu super-intro-uri toate filmele par la fel de bune și mișto, ceea ce face alegerea foarte dificilă.

Pentru că o ard dubios, pentru mine nu e suficient un filtru de search ca să ajung să descopăr filme interesante. Search-ul e foarte ok dacă știi ce cauți – din acest motiv e și limitativ: te limitează doar la ce știi. Am nevoie de categorii tematice care extind căutarea și dincolo de genul filmului, cum ar fi „regizori”, „muzica din filme”, „mood-ul din filme” șiiii „mâncarea din filme”, evident. Woooaaaa!

Ceea ce înseamnă că ar avea fooooarte multe documentare despre mâncare, ciocolată, mirodenii și pisici.

Ar avea opțiuni de share/ recomandă unui prieten acest film. Bonus: dacă prietenul urmărește recomandările se cheamă că te pricepi și primești un background cu caracatițe mov.

Ar popula cu conținut în funcție de activitatea mea în rețea (știe la ce mă uit și la ce dau skip).

În cazul în care nu te pricepi cu recomandările, să primești gratuit și nominal varianta de interfată personalizată, adică să poți să-ți pui, nene, un background cu caracatițe mov.

Este că-i mai bine?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...