Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
4 ian. 2017

Horoscop personal după gust

Stau comod în jilț și aștept în fiecare zi curierul. Nu mai am întrebări pentru anul care tocmai a început. Mulțumită unui trecut intens care m-a zguduit până departe. Eeeeei, dar asta nu înseamnă că nu am în minte și în suflet cerințe noi, pe care le-am luat de pe banca de rezervă de frică să nu se așeze cineva pe ele și să se strice. La ce bune niște dorințe noi dacă sunt deja stricate? Hehe… Ce a fost și ce va fi, este! Habar n-am cum am făcut să scriu asta, dar ce contează? Mi-am luat din horoscop piesele de puzzle care mi-au convenit pentru că tocmai am mâncat cel mai bun piure din viața mea. Băi, libertatea asta de a nu da socoteală nimănui pentru ceea ce îți place e un afrodisiac!

Trecut

Atașament în circumstanțe greu de imaginat. Probabile și reprobabile, vai de mine! Așteptări mari. Experiențe bogate pe un fond nărăvaș. Acțiuni fără o evaluare temeinică a resurselor. Arrrggghhh! Efecte supuse hazardului. O atmosferă aventuroasă exagerată care a scăpat de sub control. Atenție! A scăpat de sub control. Pasiune. Pasiune. Atracție. Pasiune. Atracție. Da, știu că am mai zis, dar scriu obsesiv. Să trec, deci, și obsesie? O mare încărcătură emotională, în mod sigur atipică, bulversantă și chinuitoare. Posibilități în bine dar la fel de bine și în rău. Conjunctură celestă nefavorabilă. Vârtej. Turbulențe. Avalanșă. Efort solicitant pentru schimbare. Obstacole, ezitări, complicații, încurcături. Îngrădire. Pffff!

Forfotă în spatele scenei. Balon de oxigen. Nevoia de readucere a lucrurilor la dimensiunile juste. Emancipare relațională. Putere de eliberare. Aer! Proces suplimentar de înțelepțire. Remaniere? Primesc!

Prezent

Liniște. Vindecare. Aviz, companie incomodă! Colaje. Motana. Yoga. Teatru. Chef, încredere și bomboane de pom.

Viitor

Energie. Noroc. Exuberanță. Abundență. Metafore super-size. Indie spirit. Strategii imbatabile. Oportunități. Relocare. Inițiative. Ambiții sociale. Conferință de presă. Mișcare personală de schimbare a lumii (la care recunosc că visez în secret). Life by design. Adio inhibiții. Mă afirm grandios!

Și un PS genial: vezi că mă urmăresc! Na, l-am pus la mișto că sună a plan 007 dar unul pe care mi-l fac singură și apoi îmi dau taskuri din el și mă verific. Asta dacă nu dispar în misiune :))

Ok, ok, un PS serios (nu că ceea ce am scris mai sus nu ar putea fi o preocupare profundă, păidacum?). Deci: Google Trends, pești +400%. Să zicem, dar pești?!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...