Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
13 nov. 2011

Follow-up „Job in 24 de ore”. Multumesc, sunt bine!

In urma cu ceva vreme am facut la mine pe blog cel mai personal experiment: gasirea unui job in timp scurt doar in urma unui anunt pe blog. Asa cum era firesc, au fost reactii pro si reactii contra, unii sceptici, altii increzatori. Am pornit mizand pe ideea de a experimenta fara a avea nimic de pierdut.

Intre timp, foarte multi cunoscuti si nu numai m-au intrebat daca experimentul meu a avut rezultate pozitive. Inca mai primesc intrebarea: „Ti-ai gasit job?” chiar de la prieteni virtuali, cu care nu am impartit pana acum decat cel mult cateva replici in retele.

Pentru am primit un sfat care m-a facut sa vad lucrurile si de partea cealalta, amintesc mai jos care a fost continuarea anuntului meu de pe blog. Am primit in cele 24 de ore in jur de 6/7 propuneri si mai apoi in zilele urmatoare inca 2 sau 3. Toate ofertele de job care au ajuns la mine au in comun o componenta de Social Media.

Unele au fost cereri pentru parteneriate/ colaborari, altele au fost propuneri full-time. Desi am dat un raspuns tuturor si m-am interesat in toate cazurile despre ce e vorba, dintre toate, 3 dintre propuneri mi s-au parut cele mai consistente si, in final, pentru acestea am avut intalnirile de interviu.

Am analizat cele 3 variante (din industrii diferite: turism, PR, horeca) si am facut o alegere care s-a concretizat intr-un job full-time pentru care am inceput saptamana trecuta. La intrebarea: „Unde lucrezi acum?” promit sa raspund curand cand voi putea aduce si niste dovezi online, desigur 🙂

Am scris acest post ca raspuns si in semn de multumire pentru toti cei care au rezonat la experimentul meu, si fata de care, ramasesem datoare cu o lamurire mai completa. Va multumesc!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...