Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
16 nov. 2011

FISA DE EVENIMENT: Indestructibila – un exemplu de PR

ORGANIZATOR: The Practice Romania (ii puteti indragi, merita)

LOCUL DESFASURARII: Club Fabrica (iti spun si cat te costa taxiul pana la ei)

DATA: 15 noiembrie

INTERVAL ORAR: de la 18.30 (oare cine a plecat printre ultimii?)

PARTICIPANTI: bloggeri (in buna parte)

ENTERTAINMENT: incercari si demonstratii de forta din partea lui Valahu, Oncescu si Instalatorul, 3 distrugatori masivi dar spirituali, acrobatici si cu umor, moderate in rol de MC de Geeeeeeeeorgeeeeee Vintilaaaaaaaaaa 😉

BAR & BUFET: variate

DETALII DE ATMOSFERA: momente de foc cu flacara aprinsa, caramizi sparte la mana, catarari, indoitul tevilor prin forte proprii, ciocane rupte din cauza loviturilor, spargerea unui bloc de gheata… Toate intr-un club urban pentru a demonstra rezistenta unui „gadget” care te tine o viata intreaga.

IMPRESII: una dintre cele mai creative idei din ultima perioada, pusa in practica pentru promovarea si lansarea lanternelor indestructibile Varta, din gama produselor premium. Dupa cum am vazut in aceasta seara, lanternele rezista la cadere, lovire, strivire, foc, taiere. In functie de modelul ales, bateria tine intre 15 ore si 85 de ore. Cred ca e singurul lucru care a ramas nedemonstrat, nu de alta, dar nu am fi rezistat noi atatea ore :)) Sa fie aceasta, cea mai tare lansare de la sfarsitul acestui an?

ALTE IMPRESII: 1, 2,3, 4 – pana la aceasta ora

*Aceasta structura sta la baza mentionarilor viitoare despre evenimentele la care voi participa si a aparut ca reactie adversa la relatarile gen povestire, scrise pana in prezent pe acest blog in urma invitatiilor primite cu diverse ocazii.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...