Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
9 dec. 2011

FISA DE EVENIMENT: Bio Sante cu goji, acai si schisandra

ORGANIZATOR: Bio Logistic & Distribution Partner in parteneriat cu revista online retail FMCG.ro si DreamTeamRO

LOCUL DESFASURARII: City Farma Victoriei (din lantul de farmacii)

DATA: 8 decembrie

INTERVAL ORAR: 14.00 – 20.00

PARTICIPANTI: bloggerite interesate de bio/ lifestyle

ENTERTAINMENT: testarea produselor de cosmetica pentru piele si par

BAR & BUFET: nu e cazul

DETALII DE ATMOSFERA: Oana Bratila recunoaste foarte usor dupa miros citricele. Pe incercate. Asta pentru ca tot incepusem un joc: sa recunoastem dupa miros ingredientele bio din produse. Nu, la ananas, nu ne-am prins deloc :))

IMPRESII: desi sunt cu ochii dupa produsele bio pe care ma straduiesc sa le integrez cat mai mult in stilul meu de viata, sunt destul de retinuta cand e vorba sa le aleg pe cele pe care vreau sa le folosesc. Ma intereseaza daca, de exemplu, pe eticheta deodorantului apar saruri de aluminiu ori parfum.

De ieri, in urma unei discutii de fetele, ma voi uita si daca au sau nu alcool. Tot de ieri, am inteles ca exista niste ambalaje care vizual arata ca plasticul, insa sunt biodegradabile.

Produsele sunt importate din Germania si sunt dublu certificate (BDIH şi NaTru). Cu toate acestea, imi doresc sa inteleg ce reprezinta si care este rolul compusilor al caror sens nu pot sa il deduc doar citind eticheta: gliceride, fosfati, salicilat de benzil, isoamili etc etc.

Cremele pe baza de fructe goji miros surprinzator de bine. Imi place ca au doua game de produse barbatesti, mi-as dori ca printre ele sa fie macar o crema de maini.

ALTE IMPRESII: , 2, 3 – pana la aceasta ora (e 08.00 a.m. de-abia vad :D)

*Aceasta structura sta la baza mentionarilor viitoare despre evenimentele la care voi participa si a aparut ca reactie adversa la relatarile gen povestire, scrise pana in prezent pe acest blog in urma invitatiilor primite cu diverse ocazii.

UPDATE: raman datoare sa explic ce stiu sa faca acai si schisandra… Trebuie sa cercetez.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...