Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
27 oct. 2011

FISA DE EVENIMENT: Avanpremiera VIP Aventurile lui Tintin – Secretul Licornului

ORGANIZATOR: Oxygen PR

LOCUL DESFASURARII: Cinema City

DATA: 26. 10. 2011

INTERVAL ORAR: 18. 45 – pana la terminarea filmului

PARTICIPANTI: o sala de cinema plina, mai putin primele doua randuri din fata

ENTERTAINMENT: film animat in 3D care prezinta aventura unui reporter pe nume Tintin in cautarea Licornului, epava celui mai frumos vapor care a navigat vreodata in jurul lumii si presupus ca ascunde „aur, bijuterii si comori” (link)

 

 

BAR & BUFET: amenajate in cafeneaua din incinta Cinema City Cotroceni

DETALII DE ATMOSFERA: degustare de biscuiti romanesti Eugenia si speech inainte de vizionare oferit de Ela Siromascenko, Specialist Marketing Cinema City Romania

IMPRESII: am ajuns cu putin inainte de inceperea filmului. Nu am vazut, dar din auzite stiu ca Eugenia a fost la fata locului. In sala, din al doilea rand imaginea nu e deloc panoramica – aproape ca iti vine sa faci aceeasi miscare cu capul ca atunci cand urmaresti un meci de tenis. Sau sa dai cumva scroll pe ecranul cinematografului sa prinzi secventele cu cat mai multe detalii dar si subtitrarea de la un capat la altul. L-am vazut pe Dan Popi, CEO Cat Music, si la intrare si la iesire (link). Fara 3D.

ALTE IMPRESII: nu au aparut pana la aceasta ora. Sunt asteptate detalii (suplimentare) de la bloggerii prezenti, in zilele urmatoare.

*Aceasta structura sta la baza mentionarilor viitoare despre evenimentele la care voi participa si a aparut ca reactie adversa la relatarile gen povestire, scrise pana in prezent pe acest blog in urma invitatiilor primite cu diverse ocazii.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...