Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
6 ian. 2012

FISA DE EVENIMENT: Avanpremiera Happy Feet 2. De maine in 3D si Imax 3D.

ORGANIZATOR: Oxygen Public Relations din partea Media Pro Distribution, Warner Bros. Pictures si Cinema City [beat this team :))]

LOCUL DESFASURARII: Cinema City din AFI Mall Cotroceni

DATA: 5 ianuarie

INTERVAL ORAR: 18.45 – 21.15

PARTICIPANTI: bloggeri si presa (cred totusi ca in seara asta lista de bloggeri nu a fost mai lunga decat cea a ziaristilor)

ENTERTAINMENT: poze cu mascotele pinguin Erik si Lovelace

BAR & BUFET: fursecuri, bezele, bomboane si racoritoare

DETALII DE ATMOSFERA: multa lume, cunoscuti, copii, Daniel Iordachioaie 😉

IMPRESII:  Happy Feet 2, desi categorisit ca film de animatie si aventura, mi se pare mai mult tragic decat copilaros. O comunitate impresionanta de pinguini dansatori e nevoita sa razbata traiului aprig din Antarctica. Pinguinii sunt oricum niste pasari neputincioase dar simpatice, aproape ca le-am plans de mila tot filmul vazand incercarile lor de a depasi vicisitudinile de tot felul.

Daca ar fi sa amintesc personajele, Erik e un pui de pinguin nedansator care iti rupe sufletul (mai ales la final cand canta un fel de arie prin care slaveste curajul tatalui sau, Mumble), leii de mare sunt natural urati si disgratiosi (iar personajul in cauza mai este si neincetat certaret si uracios), vulturii sunt niste bestii cu aripi care dau tarcoale dupa hoituri, iar pufinul Mighty Sven este in film mult mai putin simpatic decat  este cum este aceasta pasare in realitate.

In amalgamul asta, comunitatea de pinguini e blocata intre ghetari si fara hrana iar 2 krilli pornesc in cautarea libertatii si a depasirii conditiei lor din lantul trofic de vegetarieni care traiesc in bancuri. In majoritatea filmului se canta! Mi s-a parut foarte tare momentul cand este inclusa piesa Dragostea din tei! In limba romana!

Cu toate acestea sunt de parere ca Happy Feet 2 – vezi trailer – nu te incarca de energie, optimism, veselie si fericire. Mergeti cu asteptarile potrivite: eu l-am vazut ca un episod adaptat din National Geographic Wild. Cu subtitrare. Am inteles ca in varianta dublata vocile sunt asigurate printre altele de Horia Brenciu si Loredana Grozea.

ALTE IMPRESII: pe pagina de Facebook.

*Aceasta structura initiata in 2011 sta la baza mentionarilor despre evenimentele la care particip ca blogger invitat.

PS. Ca tot l-am vazut in format Imax 3D, oare cand apare versiunea 3D speciala pentru cei care poarta deja ochelari de vedere?


Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...