Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
26 apr. 2010

Finalul. BlogTrip Timisoara

Dupa drumul spre Timisoara descris cam prozaic 😀 aici si un workshop bogat in idei prezentate aici, revin cu ultimele detalii si impresii de la primul BlogTrip la care am participat.

Prezentari:
Ne-au vorbit:
1. Daniel Damian despre o Poveste de succes: Blog din provincie, blog national. Foarte natural desi era prima lui prezentare, Daniel mi-a placut pentru viziunea pe care o are asupra fenomenului de blogging la doar 15 ani. Un pusti spiritual, glumet si sincer.

2. Alex Bleau despre Castigurile nonfinanciare ale unui blog personal sau ce oportunitati iti poate aduce blogul personal (de la participari la evenimente, la concursuri, premii castigate si oameni intalniti)

3. Ovi Sirb despre De la Ovi la Sirb – despre branding personal si in sincron cu prietena lui a surprins prin cateva momente comice si foarte vesele. Superb, atat pot sa spun :))

4. Stefan Szakal despre Design-ul in blogging si cat de important este comparativ cu content-ul de pe blog. Daca pentru bloggurile de business, continutul conteaza mai mult pentru ca este cel care ofera relevanta, pentru blogurile personale designul te pozitioneaza foarte personal si spune ceva despre tine. In esenta, cand intri pe un blog designul iti da o senzatie si stii la ce sa te astepti,

5. Dan Stefancu despre Plugin-uri in blogul vostru si setari necesare…

Netwoking:
La Timisoara am avut ocazia sa ii cunosc personal pe: Simona Valentina (Impreuna Reusim), Andrei (Makavelis), Andreea (Tomata cu Scufiță). A fost de asemenea o oportunitate sa ma vad si cu oameni cu care vorbisem, ne stiam, dar nu ne intalnisem: Daniel Damian, Lavinia Biberi, Victor Caras, Vlad Balan (din echipa) iar acolo am dat peste Andrei Crivat (http://www.ebucataria.ro/).

In acelasi weekend cu BlogTrip Timisoara au mai avut loc: lansarea smen.ro (cu petrecerea aferenta, desigur 🙂 ) si intalnirea locala de pedalare- verde pentru biciclete (la care personal nu am fost, dar unii dintre ai nostri, adica echipa plecata de la Bucuresti, au ajuns)

Alte reactii:
Tomata cu scufita: De doua ori in Garaj Pink Freud si Poze din Beer&Bricks
Makavelis: Makavelis la Blogtrip Timisoara
Adrian Ciubotaru: Cum a fost BlogTrip Timisoara
Bobby Voicu: BlogTrip Timisoara

Galerie foto:
Raluca Popa || aici
Andra Zaharia || aici

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...