Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
5 apr. 2013

Fericire si Prosperitate: citate din filme

„Toate fiintele tremura in fata pericolului si mortii. Viata ne e draga tuturor. Cand un om isi da seama de asta, nu ucide sau cauzeaza uciderea. Aceste cuvinte sunt sadite in inima fiecarui tibetan. De aceea suntem un popor pasnic ce respinge violenta din principiu.” – 7 ani in Tibet (1997)

„Nothing trully good was ever easy.” – One day (2011)

„M-am blocat. Nu pot sa ma mai intorc la viata mea de dinainte. Ea m-a evacuat din propria mea viata” – As good as it get’s (1997)

„As putea fi singura persoana de pe Pamant care stie ca tu esti cea ma grozava femeie din lume. As putea fi singurul care apreciaza cat de minunata esti, in orice lucru pe care-l faci. (…) Si fiecare gand al tau. Pentru ca spui ceea ce gandesti. Si intotdeauna gandesti ceva cinstit si bun. Cei mai multi nu observa chestia asta la tine. Ma intreb cum se pot uita la tine cand le aduci mancarea si le cureti masa si nu inteleg ca se uita la cea mai grozava femeie din lume. Si faptul ca eu inteleg ma face sa ma simt bine in pielea mea.” – As good as it get’s (1997)

Si zau ca daca reusesc sa vad Fight Club pana la final mai scot si de acolo vreo 2 citate. Nu de alta, dar eu filme pe laptop vad o data la cinci ani. Si tocmai ce le-am vazut pe astea 3…

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...