Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
10 dec. 2011

Femeile complicate au nevoie de genti mari?

Disclaimer: Urmeaza un post scris de prietenii de pe Facebook. Numele lor apar la sfarsit.

Ar fi bine sa discutam putin termenul „complicata”; adica, prin complicata intelegem inteligenta/complexa sau, dimpotriva, indecisa/ dezordonata/ nesigura – genul de femeie care simte nevoia sa care dupa ea tot felul de chestii inutile? Asadar, o fata poate fi complicata in sensul placut al termenului – simpatica si amuzanta – dar poate fi, cateodata, si enervanta… 🙂

Cu toate acestea, nu toate femeile au personalitate complicata. Iar intre personalitatea complicata a unei femei si gentile ei mari/ mici/ colorate nu exista vreo legatura… Ar putea fi mai degraba o legatura intre tipele complicate si cele ‘nspe mii de genti schimbate de la un ceas la altul… Genul „I’m easy dar am posete complicate si mari si mici”. Ce sa-nsemne, oare? 😀

Pe langa tipele complicate mai sunt si cele carora gentile nu le plac si nu le au. Ele in ce categorile s-ar incadra? Poate in: „Da tu nu esti femeie ca toate celelalte sa nu fiu nevoit sa iti tin telefonul in buzunarul meu?” Sau in categoria celor ce isi inventeaza buzunare secrete in care sa incapa doar cheile, telefonul, cartea de credit si buletinul. Iti vine sa il tai cat e de mare :))

Dar sa nu intram prea mult in detalii ca nu mai terminam postul. Un lucru e cert: fie ca stim sau nu exact la ce se refera termenul, oricarei femei din lume ii place sa fie considerata complicata… Si chiar daca doamnele si domnisoarele ar vrea sa fie incadrate intr-o categorie, barbatilor nu le-ar folosi la nimic din moment ce ne jucam cu idei. Fiindca inca nu s-a demonstrat nimic stiintific!

Desi daca dai subiectul cercetatorilor britanici sigur vor gasi o legatura cauza-efect. Intotdeauna o fac! Aaa, si avem sanse sa scriem o carte cu topicu’ asta :))

PS. Pot sa fac si din like-ul tau un post, sigur ai inteles substratul…

Au contribuit: Andra, Ramona, Ioana, Vasile, Florentin, Un Specialist de la Ambasada 🙂 si Sara cu foto. Totul de aici.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...