Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
12 apr. 2012

Dupa o luna de mers la Medas

Asa cum am amintit la inceputul lui Martie, am testat in aceasta perioada cateva dintre serviciile oferite de Clinica Medas cu ocazia lansarii pachetelor de primavara pe care le-au avut disponibile pana pe 10 aprilie la preturi reduse. Trei dintre cititoarele acestui blog au avut si ele ocazia sa mearga la clinica, si ma bucur ca au ajuns si au lamurit aspecte legate de sanatatea lor.

Am fost pe rand la o sedinta de reflexoterapie, la o ecografie de san, la un consult stomatologic si la una de nutritie. Din pacate, desi am fost la control, nu am mai ajuns la prima sedinta de epilare definitiva, dar am citit despre cum e experienta.

La ultima intalnire am stat de vorba cu prof. dr. Dan Mircea Cheta despre cauzele care produc sau activeaza diabetul si problemele de nutritie asociate. Pentru ca de regula nu avem reflexul de a actiona in sens preventiv, neglijam analizele de rutina care ne-ar putea indica ce anume e bine sa facem. Desi in toamna am fost la analizele de depistare a diabetului, prof. dr. Cheta recomanda si analize particulare in functie de stilul de viata, cazurile avute in familie si bolile de sanatate. In cazul meu, pentru ca multa vreme am luat medicamente cu cortizon, pentru depistarea exacta a prezentei potentiale a diabetului ar ajuta analizele de glicemie provocata. Sper sa le fac intr-o zi pentru a elimina orice urma de dubiu…

In alta ordine de idei, am cautat prin mailuri un articol pe care l-am cerut la intalnire despre diabet si expandarea omului din cauza tehnologiilor moderne. Nu il mai gasesc 😀 dar daca dau de el si mi se pare interesant o sa pun idei pe blog. Pana atunci nu exagerati de sarbatori decat cu iubirea 🙂

*Clinica Medas este prezenta pe siteFBTwitter, iar in Bucuresti la centrul de la Unirii sau pe bulevardul Regina Elisabeta (usor de ajuns dar trebuie sa aveti timp dedicat pentru asta).

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...