Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
15 oct. 2012

Distributia Biloxi Blues te asteapta si pe tine!

Pe 22 Octombrie la Palatul National al Copiilor Tudor Chirila, Paul Ipate, Andrei Serban, Bogdan Colteţ, Andrei Hutuleac, Radu Iacoban, Mircea Postelnicu, Ioana Barbu si Stefana Samfira joaca in regia semnata de Iarina Damian piesa Biloxi Blues, pe care a scris-o Neil Simon.

Piesa este cel mai jucat spectacol pe Broadway si dureaza 2 h 15’ (cu pauza), timp in care un grup de tineri care dau piept cu armata parcurg de fapt un drum spre maturizare. Eu am vazut spectacolul anul trecut cam pe vremea asta si cred si acum ca de pe scaunul spectatorului fiecare poate simti mai mult o replica inteligenta sau una cu umor ori o scena serioasa si o poate aprecia ca atare.

Dincolo de interpretari personale Biloxi e o piesa muncita si in consecinta foarte bine jucata, pe care doi dintre cititorii blogului meu vor avea sansa sa mearga sa o vada cu cate o invitatie dubla. Si pentru ca oricat am scrie e incomparabil prea putin cu efortul acestor tineri actori, pentru a primi invitatiile va sugerez sa dati like paginii oficiale a piesei de teatru, sa va uitati peste cateva dintre postarile de acolo si sa recomandati pe FB una care v-a placut mai tare. Sau puteti sa recomandati pe Twitter/ G+/ Pinterest/ Instragram prietenilor vostri sa citeasca/ vada orice material despre piesa/ actori care va place de pe Google.

Nu e un concurs, deci faceti lucrurile doar din convingere si lasati-mi in comentarii linkul unde as putea sa vad ca ati citit macar un material despre piesa si l-ai recomandat mai departe. Valabil pana Miercuri Joi, 18 Octombrie, cand anunt catre cine merg invitatiile.

UPDATE: Felicitari Sorina si Alina Ionescu! O sa primiti pe mail detalii si va astept cu impresii dupa piesa.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...