Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
24 nov. 2011

Discount la sanatate

Pentru ca zilele astea sunt la Gaudeamus, am aruncat o privire printre cartile de sanatate care ma intereseaza pe mine. Pe langa faptul ca unele edituri au reduceri in perioada asta, si deci cartile pot fi cumparate la pret redus, avantajul e ca poti face comparatii direct la fata locului.

Mi-au atras atentia:

Compediu de Terapie Naturala (Ed. Medica) in care, printre altele, se vorbeste de: apiterapie, alimente de protectie in diverse boli, chimia sanitara a apei, compozitia chimica a fainii (adica ce aciditate provoaca, cantitatea de amidon, capacitatea de a retine gaze de fermentatie) si controlul sanitar al altor cereale (gris, malai etc.)

Igiena Alimentatiei (Ed. Medica) de unde am retinut: stresul oxidativ si alimentatia (scrie despre aliment si informatia alimentului), alge si alimentatie (eu am acasa un pachet de alge uscate, pe care le rehidratez si le prepar simplu cu lamaie si ghimbir) sau cosmetica naturala

seria Cum sa… (Ed. Antet) de unde ma intereseaza Cum sa faci fata eczemei si Cum sa faci fata alergiilor alimentare dar si Tratamente pentru psoriazis toate cu reducere de 20% (ultima enumerata aici e doar la pretul de 9,5 lei)

– cartile despre alergii, alimentatie inteligenta si vindecare prin metoda tibetana (Ed. Benefica)

Bucatarie ezoterica (Ed. Orfeu 2000), una dintre cartile care m-a atras cel mai mult fiindca vorbeste de hrana ermetica. Am citit pe rasfoite ca fiecare leguma, fruct, condiment are o anumita stare vibrationala care ne influenteaza pe toate planurile (fizic, mental, astral). De exemplu, cardamomul – sunt fan – actioneaza la nivel energetic asupra energiilor subtile, intareste vibratia si aduce curaj si rezistenta. In capitolul destinat zodiilor, despre balante se mentioneaza ca au compatibilitate cu toate condimentele (poate de asta imi si plac) iar miresemele de santal, cires si iasomie le sunt benefice.

La masa cu sfintii (Ed. House of Guides) mi-a atras privirea fiindca mi s-a parut amuzanta ideea 🙂 Contine povestiri, retete, curiozitati despre felul in care mancarea reflecta o clasa sociala si ascunde mesaje sugestive. Am retinut intrebarea de pe coperta: „De ce oare anumite feluri de mancare au ramas neschimbare in traditia cultural-gastronomica, legandu-si numele de acela al unui sfant (…), de un loc inchinat lui?”

Secretul autovindecarii (Ed. Nicol) despre gestionarea gandirii, legea atractiei si descoperirea canalului energetic pentru a te debloca si insanatosi.

Si pentru ca ramasesem datoare cu un raspuns (de aici si aici) cei 3 castigatori care primesc voucherele de sanatate la Centrul Medical Medas sunt: Ionut Costache, Corina (a castigat deja) Brandusa si Lori Modoran. Pentru a beneficia de pachetul de analize, pe voi va rog sa mergeti la Centrul Medical Medas Unirea (Bdul Corneliu Coposu, Nr. 2A, in incinta Unirea Shopping Center, aripa Calarasi, demisol), pana pe 10 decembrie.

Sa fiti sanatosi!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...