Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
2 mai 2012

Din aceasta seara

iar el, in rautatea lui de a stapani lumea, spuse indarjit ca e un semi-zeu care nu poate fi doborat. Dar matahala verde il si apuca de mijloc si dadu cu el de pamant in stanga si in dreapta de aproape ca ii scosese ochii din cap.

Cam asa s-ar povesti una dintre secventele la care s-a ras cel mai mult in sala la filmul pe care l-am vazut in seara asta. Si, dintre tot ce am vazut saptamanile astea, The Avengers (Razbunatorii) este apogeul efectelor speciale. De vazut in 3 D pentru ca are niste cadre care te captiveaza.

Pacat ca Scarlett Johansson este, dupa parerea mea, o actrita slaba careia cel mai bine ii iese doar rolul femeii seducatoare; asta de heroina, desi ofertant, imi pare ca nu prea o avantajeaza fiindca nici ea nu e intr-o conditie fizica anume care sa o faca credibila. Cu toate acestea, nu stiu cum de l-am ratat pana acum pe tipul asta cu ochii frumosi!

Plus ca nu inteleg de ce Eduard Norton il joaca pe The Incredible Hulk in filmul cu acelasi nume din 2008 cand exista Mark Ruffalo (poza) care mi se pare ca intra muuuuuult mai bine in pielea batucita a personajului.

Si pentru ca tot am venit de la mall, mi-am adus aminte ca ma roade o problema de principiu: de ce in ofertele de la cinematografe la bautura inclusa ai la alegere un suc acidulat, in schimb daca preferi o apa asta e contra-cost? Si de cand pretul unei sticle mici de apa plata ajunge la 6.5 lei?

Sa mai zic ca pana si la noul fast-food cu sandvisuri din oras cu 36558 restaurante in toata lumea si doar 1 in Romania ai dozatoare doar cu sucuri? Intr-o lume cu super-eroi aceste marsavii [ha! :))] nu ar fi fost tolerate. Astia ar fi pornit razboiul…

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...