Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
8 feb. 2013

Declaratie din ambalajul cu delicatese artizanale

Dragul meu, prea esti tu crud si dulceag, pe alocuri prea pretios si imperfect si prea investesti aluzii in discutiile noastre asa cum aroma lemnoasa de telina si ardeiul iute au darul de a descompune mici fantezii intr-un Sos arrabiata de rosii. Dar am inteles ca in privinta mea bunele tale intentii au efectul unei portii echilibrate de Tagliotini cu ou si germeni de grau: ma fac sa ma satur cu clipa prezenta.

Poate nu stii, dar sa fii langa mine e cea mai buna dieta pentru zilele de suparare. Cand luam micile controverse cu gust de indragosteala si camfor si le mestecam cu grija printre masele asemeni Grisinelor cu Rozmarin. Prezenta ta o consum azi cu moderatie, cum ai picura un Ulei Extravirgin de Masline aromatizat cu Ierburi Aromatice sa prelungesti timpii fragil si bland.

Imi place cum pui grija si respectul inaintea pasiunilor trecatoare si cum de fiecare data ai incercat sa repari ofensele si arogantele dintre noi. Am vazut cum ma privesti cu ochii tai de trufa, insufletit de propriile idei fixe sau spontane, la fel cum un pumn de linguine usoare sunt innobilate cu aroma intensa de Tuber aestivum Vitt.

Imi este clar ca aroma ta zglobie se serveste cu mangaieri pacatoase intr-o dimineata prelungita in pat. Si o lingurita de Condiment Balsamic cu Mere sa facem secunde vii din momentele pe care le petrecem impreuna.

Mi-a placut prea mult ideea asta. Si chiar si unele delicatese cu traditie asupra al caror gust as zabovi.

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...