Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
1 iun. 2011

De azi pun brandurile la locul lor

Buuun, suntem impreuna de aproape 2 ani (fara 6/7 luni) si am ajuns intr-o etapa cu blogul cand simt nevoia sa regrupez cateva dintre posturile pe care le-am scris aici de-a lungul timpului. Asa se face ca de azi am pus intr-o categorie noua care se numeste Branduri toate mentionarile despre evenimente/ lansari/ campanii/ promotii la care am participat (si, de ce nu, voi mai….)

Surprinzator sau nu, eu ma folosesc de invitatiile pe care le primesc in primul rand pentru a umple golurile in materie de subiecte pe care nu le mai vad. Sau nu le vad la timp. Sunt genul „custom made” si iau de fiecare data evenimentele la care ajung ca pe o tema pe care pot croseta.

La fel ca si evenimentele, gasesc (cel putin in prezent) ca si campaniile sunt oportunitati pentru a scrie. Asemeni unor felii de paine goale cu care, daca nu esti la dieta, iti faci dupa gust sandwichurile preferate. Asa se face ca uneori pot genera o avalansa de posturi care se joaca pe ideea de inceput (vezi recent seria Desperados) desi nu toate pornesc din dorinta de a promova un produs/ serviciu. Pur si simplu, mintea mea se simte mai bine daca digera in ritm propriu, bucata cu bucata, feliile intregi. Plus ca pofta vine manancand, si imi e greu sa ma abtin de la scris dupa ce musc cu pofta de-mi curg cuvintele pe la colturile gurii :))

Pana la urma e lipsa de inspiratie o scuza/ un automatism/ neglijenta/ dezinteres/ lipsa de efort? Sau e flagelul timpurilor noastre? Sau e pe bune? Ce facem?

Si pentru ca am amintit de branduri, iata-le pe cele recente care au castigat increderea romanilor. Cat despre branding adevarat va recomand (macar) aceasta serie de articole.

PS. Am exagerat iar in titlu! Eu cam asa fac pe blogul meu, iertati-mi nonsalanta si nu va lasati pacaliti! 🙂

PPS. Am recitit si imi dau seama ca suntem impreuna de mai bine de un an si jumatate. Pana ajungem sa facem 2 mai avem! Hai, multi ani pentru cei mai fericiti care serbeaza Ziua Copilului cu acte in regula! 🙂

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...