Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
30 iun. 2010

Daca citesti cu gura inchisa, intelegi mai multe

Daca inca nu l-ati descoperit pe Bradut Florescu nu e tarziu. A lucrat in publicitate si comunicare timp de 13 ani, pana cand intr-o zi a decis ca trebuie sa isi lase spiritul liber pentru a reinvata sa primeasca din bucuriile vietii. In prezent, traieste cu toate simturile la tara, priveste apusuri exotice si paseste prin tinuturile pe care noi le stim doar din articole ca sunt locul de unde vine cea mai scumpa cafea din lume.  Si are 3 bloguri (dupa cum mi-a soptit :P): aici, aici si aici. Pentru ca dupa cate stiu eu este singurul blogger de la noi care a renuntat la optiunea comentariilor pe blogul personal, l-am rugat sa intervina cu niste lamuriri. Va invit acum sa le aflati si voi:

– Cu ceva timp inainte spuneai ca ai renuntat la bannere. Acum renunti la optiunea comentariilor. In ce directie simti ca te duce blogul, asa mai curat cum e acum?
B.F.: N-am renuntat la bannere. Avusesem cateva bannere pro-bono care-si atinsesera deja scopul, deci nu mai avea rost la le tin. Am anuntzat ca am loc liber pentru alte bannere umanitare. Am primit cateva sugestii, am pus alte bannere. Acum nu mai am, pentru ca am fost plecat o luna, n-am avut net si deci n-am putut sa ma ocup. Ai vreo sugestie?

– Cat de grave si cat de repetate sa fie comentariile negative ca un blogger sa ia aceasta decizie? Tu de ce ai luat aceasta decizie?
B.F.: Comentariile pot sa fie oricum, aprobatoare sau dezaprobatoare, cu conditia sa fie decente. Am decis sa scot comentariile pentru ca nu le inteleg rostul. Stiu ca e o cutuma a blogosferei, dar nu pricep de ce as lasa pe cineva sa comenteze. Comentariile de pe blogul meu devin un continut pe care trebuie sa mi-l asum. Incerc sa le ofer cititorilor mei o calitate constanta si controlata. Cititorii citesc, scriitorii scriu. Cine are ceva de scris, sa-si faca blog. E gratuit.

– Cat de important e blogul pentru tine?
B.F.: Care dintre ele, ca am 3? Fiecare e important in felul lui, doar ca mi-e cam greu sa dezvolt continut pentru toate. Tedoo.ro mi-e cel mai drag, pentru ca e cel mai nou. Blogul dedicat Thailandei a luat o mica pauza, ca am terminat prima tura si o pregatesc pe a doua. Dar informatiile de acolo sunt neperisabile si sper sa le fie utile celor care planuiesc o vacanta altfel in Siam. Cat despre blogul meu propriu si personal, am scris putin pe el in ultima vreme, pentru ca sunt intr-o perioada in care-mi pun multe intrebari. Cand o sa dau de raspunsuri, o sa le impartasesc

– Acum, asa gol 😛 dar curat, resimti lipsa comunitatii de pe blog in vreun fel?
B.F.: Traficul spune ca exista in continuare o comunitate, chiar daca „tacuta”. Nu-mi lipsesc comentariile. Stiu ca majoritatea cititorilor mei comenteaza foarte rar sau deloc. Daca citesti cu gura inchisa, intelegi mai multe.

– Recomanda-mi in calitate de blogger ce atitudine e potrivit sa am cand constat ca oamenii care ma citesc si imi scriu nu sunt oameni care sa fie pe aceeasi structura cu a mea (de gandire, de emotii, de a fi)?
B.F.: Nicio atitudine. Mai devreme sau mai tarziu, or sa se plictiseasca si-or sa plece.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...