Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
7 mai 2010

Cum te califica blogul tau?

Scoate in fata structura ta de gandire si o imagine panoramica a zonelor pe care mizezi interes. E prelungirea propriei personalitati. Uneori e cea mai buna varianta a noastra. Vorbeste despre dozele de efort/ consecventa/ conformism/ creativitate/ independenta/ imaginatie/ formalism  pe care le aplicam. Cateodata lasa senzatia de a parea fara efort…

Creeaza nevoi: de socializare/ interactiune/ apartenenta/ sincron. E o eticheta pentru tot ce nu apuci sa dezvolti in restul timpului, desi se spune ca „oamenii ocupati au cel mai mult timp”. E insa, fara indoiala, expunerea publica a unei dimensiuni personale.

Dupa caz e invaziv/ agresiv/ comic/ pretios/ caleidoscopic/ dinamic in idei. Si indiferent de cum arata, inevitabil creeaza impresii si transmite mesaje. Este imagine/ realitate/ perceptie/ autoidentificare. Nu cred ca dezvolta in niciun fel reputatia, care se construieste de regula doar prin experienta contactului personal. Si din acest motiv blogul la nivel de imagine formala are avantajul ca poate trisa.

In cele mai exceptionale situatii blogul inseamna performanta! In cele mai triste cazuri e substitut pentru performanta! Dar atrage frecvent oportunitati pentru offline in blogtrip-uri, lansari sau evenimente.

Prin blog transmiti ca esti actual/ rupt de viata/ asocial/ nocturn/ urat/ energetic/ dispus/ dependent… Cand e de bine inseamna recunoasterea ta de strateg online/ fin cunoscator/ prezenta placuta.

E furtuna fiecaruia dintre noi si o poveste! E abandon/ implicare/ obicei/ curiozitate. Sunt 20 de minute de scris, cu posibilitate de prelungire, si gasca de comentatori. E varietatea celor 44.000 de moduri de a fi autentice/ inegale/ diferite/ inspirate  aruncate in mediul online romanesc.

Blogul e meniul dietetic/ delicios/ bogat servit dupa pofta si curaj in dozele de care avem nevoie. Sau pe care trebuie sa le acceptam pentru a nu deregla mecanismele cotidiene din jur.

Si oricum ar fi pana la urma, cred in toate cele de mai sus! Chiar asa, blogul tau ce crezi ca zice despre tine?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...