Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
8 feb. 2012

Cum te adaptezi?

Eu mestec schimbarile incet. Ca un mosneag care merge pe ulita numarand anii care au trecut peste el. Si sunt foarte sensibila la reactiile pe care le au ceilalti in ceea ce ma priveste. Nu sar peste etape si nu fac lucrurile in shortcut-uri. Ceea ce pe de-o parte ma face foarte responsabila si atasata de lucrurile pe care le fac, iar pe de alta parte ma face sa risipesc prea mult timp in detalii.

Ca o contradictie, desi simt schimbarile foarte agresiv le asimilez complet si devin dependenta de starea pe care o creeaza. Intr-un fel ma pierd in schimbare desi nu le folosesc pentru a ma ajuta de ele, ci ca solutie ultima. Nu cred ca am facut inca cel mai important pas si imi dau seama ca eu ajung in situatii pe care le atrag fara sa am curajul sa mi le asum de la inceput.

Aceasta lipsa de asumare s-a transformat in timp intr-o atitudine de toleranta. Acum, ego-ul meu ma lasa sa accept tot ce vine spre mine fara sa ma impotrivesc. Iau lucrurile asa cum sunt cu incredere ca desi nu cunosc rezolvarea ea va aparea vazand si facand.

Adaptarile te fac sa iti calci pe mandrie, sa te simti mai putin important, sa faci lucrurile dupa metoda si obisnuintele celorlalti, sa iti rezolvi in pace conflictul dintre ceea ce ai si ceea ce este. Ma gandesc: cat de adaptabil poti fi cand iubesti? Si de ce in iubire, care este diferita si nu dizolva celelalte notiuni necesare ca respectul, daruirea, acceptarea, sustinerea, sinceritatea, curajul, esti dispus sa te adaptezi mai usor daca nu din cauza ca vocea propriului ego este mai tacuta? Iubirea este un laborator viu…

Si pentru ca azi am zis ca ii dam cu castigatorul pentru un weekend la Oradea in 2, iata care au fost participantii (de aici si aici):

1. Hiksos
2. Zsu
3. Mihai
4. Mariana Cristina Terescu
5. Reny
6. Anca Duma
7. Csaba Anghel-Nagy
8. Florina

Mai jos este afisat numarul extras:

…si a castigat Mihai. Felicitari! Bunoiu ai legatura!

Am lasat de final ideea de V Day de azi. Vad ca unii fac evenimente pentru asta, altii fac evenimente impotriva ideii. Indiferent de situatie iesiti in oras.

LE. Pentru ca orice platforma digitala are capriciile ei, imaginile nu mai sunt disponibile.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...