Alina Constantinescu

costum_de_baie_summer_2018
5 iun. 2018

Ceva cu roz gen nisip cald și briza mării

Vara viitoare e azi, azi a fost. Ce purtăm acum s-a mai purtat, ce am purtat se va mai purta. Să fim deci vara viitoare sau vara de acum. Adică, nu vă mai mirați așa, seria „stil cu tâlc” continuă.

Săptămâna trecută în mall, frig ca la Costinești ca după o ploaie de o zi-jumătate și costume de baie mai multe decât ar putea să vadă vreodată cineva într-un singur loc. Degeaba încerc să aleg, îmi plac TOATE, în mare, pentru că sunt colorate ca penele unui colibri ghiduș. Ocazie cu care îmi păstrez teorica că practic dacă porți costumul de baie TOT TIMPUL se cheamă că ești în vacanță.

Deci pentru starea de îmbrățișare și blândețe veșnică, într-un tablou cu plajă imaginară, avem:

– ???? costum de baie întreg într-o singură culoare

– ⛱ pantaloni scurți de-o veselie cum rar îți e dat să întâlnești (desigur, dacă ai băut deja 3 shot-uri de tequila nu se pune, pentru că atunci totul devine vesel by default)

Această treabă merge perfect și cu ochelari de soare – desigur, pentru cine (mai) are. Important este că se poartă fără perie de păr, ceea ce face lucrurile foarte simplu de pus în practică. Și dacă mai aveți timp, vă aduc aminte că, din contractul de impresariat artistic pe haine sezonul estival, mai avem și părțile 1, 2 și 3 – mais oui, tot în culori.

Revin. ???? ???? ????

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...