Alina Constantinescu

Sutien dantelă
26 nov. 2016

Colaj de toamnă

Dacă e adevărat ce se spune că pentru îndeplinirea viselor e bine să vizualizezi tot filmul în cele mai mici detalii, atunci, iaca, am pus repede pe un panou de toamnă câteva lucruri care mi-au plăcut mie de-a lungul timpului. Evident că-s de pe Pinterest sau din Instagram, unde totul e glamuros, savuros, spumos. Deci frumos!

Mood board de toamnă

Mood board de toamnă

De unde se vede că am un fetiş cu cizmele cât mai rough, rucsacii (rucsacurile?) şi sutienele minimaliste dar sofisticate. Ce nu se vede e că îmi place tot ce e colorat. Adică eu m-aş muta pe un curcubeu şi n-aş mai avea nevoie de nimic. Ahhh, ba da, aş avea! De parfumul cu ciucure care m-a obsedat tot anul şi de câteva plăcinte cu brânză, o dată pe săptămână. Bine, fie, şi de Nike Air Max dar ăştia cu gri şi piele de culoarea bronzului, cum am pus eu în colaj.

Mai lipsesc de pe mood board biletele la următoarele spectacole de teatru, bluza verde de la Ioana Ciolacu pe care poţi să desenezi şi poeziile cu prostii pentru copii Pe dos. Şi cu totul, şi cu totul special, acel abonament, ştii tu, Universule, care. Ăla pe care nu mi l-ai dat la timp, nu înţeleg nici acum de ce, dar nu-i bai că eu încă te mai aştept!

Altfel, o vreau pe Siri mai deşteaptă, mai ironică şi să vorbească româneşte. Să-i zic: „Băi, Siri, ai plătit facturile luna asta?” şi ea să răspunđă: „Alina, a sunat curierul şi vrea să ştie la ce oră te găseşte să îţi aducă ceva. Surpriză!” Alte variante de răspuns: „Nu te ridica din pat! Azi nu trebuie să mergi la birou.” sau „Bună dimineaţa! Ai 18543 de likeuri la postarea de aseară.” Dar să zică toată treaba asta în română ca să sune mai credibil, de-asta insist…

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...