Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
13 feb. 2010

Cine e Valentin?

Draga Domnule,

Am auzit de dumneata in timpul orei de desen cand toate gradele de afara intrasera pe o fereastra uitata deschisa si pustiisera orice zambet. Imi aduc bine aminte ca in anul care a urmat, deja mancam bomboane in numele tau.

Si, desi nu ne-am cunoscut personal niciodata, nu gasesc ca este just sa ma ameninti in fiecare an timp de 14 zile ca imi tot bulversezi starea de spirit pana la extaz. Inteleg ca te pozitionezi in mintea si sufletele noastre ca un maestru protector al dragostei, drept pentru care tare as vrea sa stiu cine este consultantul dumitale in PR ca face o treaba foarte consecventa.

Ti-as mai atribui dar si alte calitati pe langa cele din versurile cantecelor feelingoase si cred ca ti- ar face bine sa dai dovada de ele. Te vor ajuta sa te descurci chiar mai bine in timpul anului, cand sunt precisa ca domnitele te ignora pe motiv ca pari doar tinichea ieftina…

Asadar, ca un tanar sarmant si metrosexual care este esti, dupa ce iti vei fi consumat aparitia pe scena iubirii de o zi, iti recomand prieteneste sa iti innobilezi agenda pe 2010 (an greu) cu urmatoarele taskuri care ti-ar face mare cinste:

20 februarie: control de rutina printre martisoarele de primavara. Se vor identifica aspecte importante ale colectiei: care e trendul, daca schimbam snurul in mov si targetam doar tinerele majore.

1-8 martie: invazie de flori si prajituri pentru doamnele care nu au renuntat la rochia lucioasa de petrecere cu floare mare pe umar si colorata puternic

15 martie: asalt la Piata Universitatii pentru a convinge trecatorii de o plecare turistica la turci, o saptamana. Ieftin, oferta speciala 7 zile la pret de 6 nopti si se pot lua si copiii.

1 aprilie: marketing puternic pe unde ultrascurte ca e caz de adunare generala pentru pacaleli cu asculatorii fideli. Dezlegare la dedicatii si farse!

15 aprilie: mass mail pentru sezonul mielului de Paste. Prima si a doua zi. De telefonat amicului Oul de Ciocolata ca e cazul sa iasa in lume daca vrea sa aiba parte de ceva PR bun si sa se mai imprimavareze la fata.

1 mai: se verifica daca ofertele alea la mare trimise in ultimele 23 de zile au ajuns nevatamate si nu au obosit pe transfer. Ca plan B, se mai trimit o data, dar inainte de rasarit, cand pleaca primul tren catre litoral.

15 iunie: lobby puternic pentru sezonul estival. Oare Ronald mai are baloane si inghetata ca anul trecut?!

24 iunie: varul Mickey si-a facut cont pe Twitter? Ca in abonamentul portocaliu trebuie reinnoite minutele la internationale.

1 iulie: un tintar cu amicii la o cafea cu lapte cu baietii care beau racoritoare la zero zahar si Marmota vesela (Vaca Mov este plecata in concediu pe meleaguri ayurvedice sa isi regaseasca spiritul)

23 august: de verificat stocul de garoafe rosii din piata de flori

3 septembrie: o sesiune de clubbing e intodeauna un prilej de vizita pe la 4 dimineata la acelasi bun tovaras, Ronald, ca are hambugeri calzi. Shoarmeria de vizavi da doar pe tichete.

31 octombrie: drumuri multe prin oras deghizat in dovleac cu ochii mari sa vezi daca dulciurile de toamna sunt mai putin seducatoare si dulci

25 noiembrie: in vizita cu o cutie de inimioare la Pestisorul de Aur (cand mai dai tu rateuri cu sagetile el e the second best choice)

1 decembrie: daca nu te-ai imprietenit pana acum cu o bucatareasa de cantina studenteasca, poti face fata zilei doar cu braga si covrig

3 decembrie: Vali, e timp de relaxare. In plina sarbatoare stim cu totii ca Batranul are audienta maxima. Il poti ajuta insa la partea cu distributia de cadouri: nimeni nu se pricepe mai bine decat tine sa mearga fix la tinta cand e vorba de cuceriri.

PS. Incearca totusi sa semnezi contractul ala de imagine cu ultimul terminal care se conecteaza la internet prin Wi-Fi, sa vada lumea ca poti fi si baiat serios!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...