Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
31 oct. 2011

Cercul de prieteni

Imagineaza-ti ca stai in margine si in dreapta ta sunt aliniati mai multi oameni. Tot ce ai de facut e sa ajungi in partea cealalta a randului depasind om cu om. Nu ai voie sa scoti niciun cuvant si, pentru ca esti la inceput, nu cunosti decat 7 oameni.

Toata treaba se intampla pe un cilindru de teava. In caz de cazi, depasirea se anuleaza si o iei de la inceput. Repet, nu ai voie sa vorbesti, cel mult poti sa razi sau sa zambesti.

Acum, considera ca ceilalti te sprijina in bratele lor si poti sa iti tii echilibrul in greutatea lor corporala. Asa fiecare obstacol e de fapt o imbratisare. Iar oamenii care pana atunci stateau langa tine devin cu voia lor punctul tau de sprijin.

La un moment dat cele doua capete ale sirului se unesc in forma unui cerc. Un cerc din zeci de oameni care se misca in functie de miscarile pe care le face doar unul dintre participanti. Imagineaza-ti cum cercul e format din 70 de oameni si ca acum ii cunosti pe toti.

Un cerc de prieteni apare din obstacole si oportunitati, iar Redescopera Romania a fost la nivel personal cate putin din ambele situatii. Campania s-a incheiat oficial in acest weekend; raman in urma amintiri si oameni sa danseze intr-un mare cerc: 12, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Redescopera Romania a fost un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Credit foto: Andrei Zdetovetchi

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...