Alina Constantinescu

Cea mai bună_ Alina Constantinescu
2 ian. 2017

Dintre toți, eu sunt cea mai bună!

De curând mi-a zis și mie cineva ceva drăguț cu care m-am gândit că e bine să încep anul. Pe scurt în background povestea e așa: oamenii din jur te vor dezamăgi, chiar dacă îți sunt dragi, unii pentru că nu au nevoie să devină pe cât de buni îi vrei tu, alții pentru că nu vor și alții pentru că ei știu că sunt deja buni, deci orice sugestie e apă sub pod. Așa că, ai grijă, singura putere pe care o controlezi ești tu, deci dacă vrei să fii puternică învață să te lupți mai mult, fiindcă Micul Prinț nu se mai fabrică, chiar dacă unii se laudă că vor să fie.

Prin urmare și așadar, mi-a spus așa:

Alina, you have a wise head on your shoulders. You have been through a lot this year, and emerged stronger on the other side. These words reflect your inner strength and the resolve you enter 2017 with will be rewarded with much happiness in 2017.

Cum? Ce? V-a spus și vouă același lucru? Nu-i bai, poate meritați și voi, cine știe?

Înțelepciune în 2017

Înțelepciune în 2017

Dar pentru mine are sens până la capăt pentru că se leagă de ceea ce mi-a spus mie un grădinar simpatic altcândva, când eram eu foarte amărâtă. Deci, cu alte cuvinte, ieși la lumină, fată dragă, afirmă-ți această super-putere pe care ai ținut-o sub preș, și ține minte că nu-i nevoie să schimbi omul pe care îl iubești într-un „brand” ca el să te accepte pe tine cu tot conținutul tău. Nu-i nevoie să îl duci în spate ca să facă schimbările pe care altfel nu le-ar fi făcut nici în trei vieți și nu-i nevoie să îți promită vise din propriile lui instabilități emoționale. Stai liniștită și nu mai plânge! Tu ai făcut ceva senzațional: ai fost capabilă să transformi un om și l-ai trecut pe strada succesului pentru că ai făcut pentru acest om ce ți-ai fi dorit tu de fapt să facă pentru tine și ai crezut că făcând asta o să primești ceva pentru dezvoltarea ta, ceea ce nu s-a întâmplat! Însă tu ești făcută din noroc: el a avut marele noroc să te întâlnească și să găsească la tine tot ce i-a trebuit! Iar asta a fost o experiență reală și autentică!

Intră în noul an și mergi mai departe cu această credință: vei ști că e el acela pentru că va veni relaxat nu ca o povară, iar atunci când va fi prin preajmă nu va sta ca să plece, nu va minți ca să fie cu tine și nu va urla că nu te are. Se va bucura de tine, va veni deja împlinit și împăcat cu ceea ce are el și ce este și îi va face plăcere să fii o prioritate pentru el, să te susțină, să te vadă și să te încurajeze să faci orice îți vine să faci din plăcere. Și acceptă lângă tine oamenii care sunt deja pozitivi pentru că asta va face o mare diferență! Asta este ceea ce meriți și nimic mai puțin.

Aaaa, păi grozav! Să mai vii să mai vorbim când va fi cazul, to keep my hopes up! Acum mă grăbesc că văd că altcineva îmi poate spune ce voi face mișto weekendul viitor. Cică o să dansez pe mese în Teatrul de Artă! Hehehe, eu știam că au doar scaune, oricum mă duc și mai vorbim după. Avem un an întreg înainte! 😉

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 Comments

  1. Ioan M. |

    Uhh! Initial am crezut ca scrii de mine. Apoi am realizat ca nu scrii de mine, insa altcineva ti-a spus exact ce am spus si eu, intr-o forma mai bine definita.

    Răspunde
Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...