Alina Constantinescu

Repere Alina Constantinescu
20 dec. 2016

Ce iau cu mine în 2017

Am văzut zilele trecute o listă de chestii foarte mișto pe care le poti face pentru tine. Hehe, mi-a plăcut așa de mult că am zis că bine că s-a scris ca să însir și eu ce gânduri am pentru anul care vine. Nu vă uitați la detalii. Până la urmă e un whish list cu repere interioare, dar doar cu cele care se pot spune 😀

Să arunc toate contraintențiile! Folosesc că ceea ce știu uit, știu și uit, știu și uit. Ca să mă explorez în deplinătatea ființei mele, fără să mă plictisesc sau să obosesc.

Sunt mai puțin interesată să înțeleg emoțiile din trecutul personal al celorlalți și epuizările din relațiile dramatice. Îmi propun ca treaba mea să fie să am grijă de mine și să evit oamenii care îmi cer să mă schimb ca să mă simt acceptată.

Consider că e important să nu fiu un partener mediocru. Mă preocupă ca ceilalți să îsi dea voie să se exprime și să se simtă în siguranță în preajma mea.

Să mă plimb într-o zi senină, cu vaporul la mine în piscină. O călătorie în diverse ape ca să rămân disponibilă pentru lucrurile de care am nevoie.

E ok să nu am toate răspunsurile! Nu-s singură pe lume.

Hotpod yoga, hotpod yoga and more hotpod yoga. Și orice îmi face bine.

Eu îmi decid viitorul: o să mă critic mai puțin, o să afirm mai des ce îmi place, o să mă plac așa cum sunt.

Sunt motivată să nu mă prefac că sunt fericită, dacă nu sunt, și să îmi aplic remediile care cred că-s bune, indiferent de feedbackul asupra lor.

De zi cu zi

De zi cu zi

Mă simt bine să locuiesc în mintea mea printre propriile gânduri. O să țin și mai departe notificările oprite, pentru că nu vreau să alerg printre like-uri și comentarii care îmi fură atenția. Prefer să mă duc eu spre ele, când am chef, timp și sunt dispusă.

Pentru sufletul meu e foarte nutritiv să fiu un om bun și blând, să ofer asta și să primesc pe măsură. Aleg să mă împlinesc prin ce îmi place să fac și să consider că ăsta e un lucru bun care ajută și alți oameni.

Să beau apă caldă, suc de roșii cu mirodenii, ceai, smoothie verde cu leuștean, Mojito cu frunze de mentă pe care le mănânc, Margarita cu paiul, Martini cu măsline, Jagermeister cu lămăie, Prosecco cu semne de întrebare, bere cu 7% alcool. Știu să mă inund în apă caldă și ceaiuri în fiecare zi!

Să mănânc în pat. Picant, amărui. Parmesan și ciocolată cu dublă personalitate.

Să scriu. Nu chiar ca o adolescentă îndrăgostită, dar să scriu abstract, relaxat, ironic, romantic. O să inventez despre
ceea ce știu și despre ceea ce m-a făcut să sufăr. O să vin pe blog atunci când simt, nu atunci când trebuie.

Să îmi pun multe melodii în playlist. De fapt, o să îmi fac un playlist doar cu ce îmi place mie, nu contează că gusturile se discută.

Să port puloverele de la mama și șosețoaiele de iarnă de la tata. Bluze de trening și sandale cu toc.

Să pierd vremea prin oraș, pe la rafturi, pe stradă.

Apeciez un mod spiritual de a privi lumea care mă înconjoară și pe mine însămi. Sunt împăcată cu ideea că o să mă întreb dacă chestia asta funcționează, de fiecare dată când o să mă uit la ce zice lumea.

Să iau decizii cu care sunt confortabilă sau să nu le iau deloc.

Să învăț să fac ppt-uri cool. În fine sau niște ceva-uri cool. Cât o să mă pricep!

Evident, o să privesc în continuare lista până o să mă plictisesc.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...