Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
29 iun. 2011

Ce fac cand nu scriu pe blog?

Simt ca va parasesc de fiecare data cand ies din casa si va las peste zile cu ultimul post, care este de altfel si cel mai actual. Cand revin, ma gandesc ca sunteti tot acolo, asteptand noutati/ idei/ chestii utile, cu incredere ca vi le voi oferi, desi uitandu-ma pe blog, nu asta e locul unde sa vrei sa revii atunci cand cauti ceva util…

Nu reusesc sa ma autodefinesc corect, motiv pentru care nu am facut asta pana acum nici cu acest blog. La intrebarea „despre ce scrii?” nu am un raspuns. Scriu confuz. Iau scrisul ca pe un exercitiu de pilates, care sa ma ajute sa ma coordonez mai bine. Simt cum ma incalzesc atunci cand scriu regulat, si cum ma racesc de tot dupa zilele de pauza. Cand ma reapuc, simt ca incep de la zero, in sensul in care caut sa sparg gheata dupa un moment de tacere.

Si daca atunci cand sunt aici, ma vedeti, ma cititi, ma prindeti, m-am gandit sa va spun ce fac cand nu sunt pe blog, cu privirea in pamant de a nu fi constanta in aparitiile mele, nici pe blog, nici in afara lui. Cand nu scriu pe blog dorm noptile, caut combinatii, corectez raspunsuri (am parte de niste barbati indulgenti si cu multa intelegere), vin si plec (nu dau detalii, dar nu e ce ati putea crede la prima mana), respir afara (simt mereu nevoia de aer, mi-ar placea sa locuiesc intr-o gradina cu gard viu si iarna intr-o casa de sticla), ascult (am prea multe ganduri care nu imi sunt clare) si descopar de citit.

De saptamana trecuta merg la dansuri. Sper in curand sa ajung si la masaj (Corina, Oana dati-mi un semn).

Intre timp trebuie sa ajung urgent la Posta sa expediez un plic. Unul pitic. Si in vreo alte doua locuri despre care nu spun nimic. Nu de alta, dar pastrez ceva si de back-up! 😉 Voi ce mai faceti zilele astea, sunteti plecati pe undeva?

Credit foto

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...