Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
27 aug. 2010

Cand sunt periculoase cartile?

Cand sunt de joc, aproape intodeauna 😛 In rest, lectura are suficiente atuuri pentru a fi agreata. Cata vreme mai lasi de citit si generatiilor viitoare! 🙂

Si pentru ca adevarata fericire pamanteasca ascunde o privire in carti si doua in viata, Editura Amaltea vine cu un concurs care iti propune sa fii creatorul propriei tale strategii de promovare a cartii preferate. Mi-ar fi placut insa ca regulile de concurs sa prevada ca ideile participantilor, tocmai ca sunt croite pentru mediul online, sa fie publice pe bloguri sau in notele personale de pe FB. Nu de alta, dar asa ar fi fost sanse mai mari pentru transparenta, feedback si interactivitate. Plus ca, asa, ar fi fost vizibila cautarea ideilor pentru cea mai potrivita campanie de promovare online pentru carti.

Asadar, pentru cei idilici in idei sau nu, dar curiosi sa citeasca ceva nou si dispusi sa isi inscrie propunerile in competitia de la Amaltea, concursul este valabil pana la sfarsitul acestei luni. Detaliile sunt aici! Iar marele premiu este in valoare de 200 de lei sub forma unui voucher pentru carti, desigur 🙂 Am citit si eu vreo doua de la ei, despre una am vorbit chiar aici, sunt usurele, (cat de cat) motivante si se citesc repede.

Si nu uitati ca de regula la un concurs o idee considerata buna pentru toata lumea nu mai e asa de evidenta si pentru cineva care vine dintr-o galaxie alaturata. Nu ca ar fi cazul de fata, intrucat vi se cere sa aveti o strategie adaptata pentru online, iar dupa cate stiu eu toti cei care misuna in aceasta zona sunt din aceeasi galaxie.  Dar stiti cum e: la fel cum noi zicem ca un caine care te latra nu musca aproape niciodata, desi zicala asta umana nu e sigur ca o stiu chiar toti cainii :))  Spor!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...