Alina Constantinescu

caleidoscop_personalizat
15 mai 2018

Alina în Ținutul Minunilor cu caleidoscop din inimi și păsări

Caleidoscoapele sunt ca oamenii: în soare strălucesc cel mai bine. Iar în Ținutul Minunilor există, pe lângă fapte care vor să facă lumea mai bună, cele mai frumoase caleidoscoape din Univers. Și unul dintre ele este acum al meu.

Dacă lumea e făcută din două feluri de oameni, eu fac parte din felul doi, adică dintre aceia care atunci când au avut un caleidoscop l-au spart! Dar am învățat de curând să îmi meșteresc unul pur și simplu magic la atelierul Veronicăi – cu oglinzi și mărgele colorate alese din belșug, inimi și păsări în zbor.

Să faci un mic curcubeu e o joacă simplă pentru copii, dar când ești un copil mare implică să (te) privești puțin pe dinăuntru. Doar așa vei înțelege în ce fel caleidoscopul îți arată cum să te pui în lumină ca să fii colorat.  În întuneric, nimeni nu poate fi fericit!

Ați văzut că mărgelele se așează întotdeauna altfel, niciodată la fel? Așa poți face și cu imaginația, creativitatea și faptele tale: un model nou de fiecare dată când le pui să lucreze împreună și să se reflecte unele pe altele – și ființa ta devine și mai elastică și mai luminoasă.

 e ca și cum cineva m-ar privi cu brațele deschise

Ce-mi place foarte tare la atelierul de caleidoscoape e că Veronica le oferă exact sensul pe care îl caut și eu, într-un exercițiu jucăuș de observare și acceptare personală. E 100% prietenos. Prin urmare, îți vine firesc să descătușezi bogăția de gânduri neîmblânzite și să-ți pui un pumn de mărgele de toate mărimile.

caleidoscop

Caleidoscop

Așadar, când simțiți că aveți poftă de joacă cu mărgele și oglinzi sau vă doriți caleidoscoape personalizate, pentru voi sau pentru copilul din voi, pentru prieteni sau pentru prietenii prietenilor voștri, mergeți la un atelier – o să vă însenineze, promit. Mai merg și eu! De urmărit pe www.minuni.ro/atelier-caleidoscoape și KaleidoLove.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One Comment

    Alina Constantinescu

     

    Mai multe rezultate...