Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
12 ian. 2010

Asa cum sunt (very short version)

Nu stiu ce am facut sa patesc una ca asta, mai ales ca in scurtele noastre intalniri ne-am gasit simpatice 😛 dar Oana mi-a pasat prima ei leapsa (in acelasi timp „la fel de” prima si pentru mine pe care o preiau).

Am oftat adanc inainte sa ma apuc de scris, pentru ca de regula nu partajez prea multe despre mine. Dar ce nu fac eu pentru binele blogosferic si un date la o cafea, pe deasupra 😛

Asadar, iata #3lucruri despre mine pe care nu stiu in ce masura le-ati descoperit (si nu le trec chiar pe cele mai placute, sa nu ma suspectati de lauda gratuita):

dezvolt usor dependente: tot ce e nou reprezinta atractie, fara alte argumente, care merita folosit in mod obsesiv pana se epuizeaza toate experientele (iar eu duc mult, deci…).

lansez momeli (desi nu stiu sa pescuiesc): in ciuda seriozitatii mele statice si constante, ma joc in cuvinte atat de tare incat trebuie sa defrisezi fraze intregi sa descoperi subintelesurile mele invaluite in sugestii. De cele mai multe ori lansez discutii contradictorii doar cu scopul de a stoarce argumente si de ataca probleme indiferent de persoanele care intra in joc.

am replici ironice: in majoritatea cazurilor, unele reusite, altele mai putin, dar e bine sa fii avizat 😀

De-a lungul timpului s-a dovedit ca pot fi/ sunt altfel in ciuda aparentelor, motiv pentru care iti sugerez prieteneste sa nu te lasi inselat. Nu de putine ori au fost cazurile cand am trecut dintr-o extrema in cealalta, pentru ca intorc intamplarile pe toate partile si joc dupa toate regulile jocului.

PS. Nu beau cafea, in rest cam orice e permis 😛

Leapsa Oanei a mai fost preluata, din cate am vazut, (si de regula verific la detaliu) aici si aici.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...