Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
8 sept. 2010

Aproape 150 din aproape 200! La Webstock Awards 2010

Dintre cele aproape 200 de aplicatii (195 de fapt) inscrise pentru cele 12 categorii disponibile la Webstock Awards 2010, aproape 150 (148 de fapt) s-au calificat pentru cea de-a doua faza de jurizare.

Comunicatul de presa face urmatoarele precizari:

„Competitia a fost deschisa tuturor lucrarilor care contin cel putin o componenta de social media, lista celor 12 categorii din acest an incluzand: Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging campaigns, Microblogging projects, Facebook Fan Pages, Facebook applications, Special projects si „Others”. La actuala editie, cele mai disputate sectiuni au fost: Publishing, nou introdusa categorie Special Projects, dar si User Generated Content sau Others. Evaluarea preliminara a presupus doua momente: validarea efectiva si notarea inscrierilor validate. Validarea unei lucrari a luat in considerare criterii precum compatibilitatea cu categoria in care a fost inscrisa si respectarea caracteristicilor de baza in social media.”

De asemenea, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys afirma: „Ne-am propus ca premiile Webstock sa dea masura celor mai bune proiecte desfasurate in social media de la noi. Anul acesta am avut surpriza unei avalanse de inscrieri, cu numeroase lucrari extrem de interesante pentru fiecare categorie. Cresterea numarului de aplicatii de la o editie la alta indica nevoia de recunoastere si confirmare a unei piete aflate in plina expansiune. Suntem siguri ca vom asista la o cursa stransa si ca specialistii din echipa de jurizare nu vor avea deloc o misiune usoara.”

Puteti vedea lista proiectelor care au trecut de etapa de preselectie aici

Echipa de 16 specialisti care face jurizarile va alege cate 3 proiecte castigatoare pentru fiecare categorie, trofeele urmand a fi acordate in cadrul Galei Webstock Awards de pe 16 septembrie gazduita de Radisson Blu Hotel.

Personal voi vedea gala de premiere, cat si evenimentul, impreuna (si nu numai) cu cele 3 castigatoare ale invitatiilor pe care le-am oferit  din partea organizatorilor aici pe blog.

Pentru cine inca nu a aflat, Webstock este organizat de Evensys (in colaborare cu partenerii anuntati) cu scopul de a oferi celor interesati de social media informatii despre tehnologiile si aplicatiile de ultima ora din domeniu cat si workshopuri interactive pe teme legate de zona digitala, advertising sau web.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...