Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
22 feb. 2013

Am luat apa. Am platit 85 lei.

Nu e prima data cand fac asta si probabil nici ultima… Dar omul e bun de la natura, societatea il corupe vorba filosofului.

Cand nu am o lista de cumparaturi la mine si aleg spontan sa intru in supermarketul din drum spre casa, aleg tot felul de lucruri de care nu am neaparata nevoie. In seara asta am intrat sa cumpar apa minerala. Pe urma mi-am adus aminte ca mi-ar trebui si un roller pentru scame. Am luat o rezerva la 20 de lei, mai scumpa decat rollerul in sine, dar ce sa fac eu daca aveam deja un roller gol acasa? Sa il arunc? Si mi-am dat seama ca as avea nevoie si de ulei ca sa scutesc un drum pana la Plafar, unde as fi gasit de rapita. Aici la raionul cu produse bio singurul ulei disponibil era la 40 de lei si un pic… M-am uitat, am citit eticheta, sticla mare… Am luat, ce sa fac?

Inainte sa plec mi-am dat seama ca mi-as lua si o periuta de dinti noua… Am citit eu cand eram mica o cartulie unde zicea ca pentru albirea dintilor periuta de dinti trebuie schimbata la 6 luni. Asa ca am luat, ce sa fac? Cand am trecut pe langa rafturile cu dulciuri, care erau oricum in drum, eu n-am nicio vina ca nu aveam cum sa le ocolesc, am observat ca exista o noua gama de produse care se numeste Casino… Am zambit si am facut cu mana catorva amintiri de acum 2-3 ani… Aveau chiar si ciocolata alba. Iar pe ambalaj e chiar si o sugestie pentru o reteta cu framboises. Hmmm, am luat, ce era sa fac?

Nici mai mult, nici mai putin 85 de lei. Si doua pachete cu cartonase cu dinozauri primite la casa.

Hai sa avem un weekend placut 😉

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...