Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
25 aug. 2012

Am castigat-o pe Lana Del Rey

In cartier, am de vreo 2 ani un supermarket in drum spre casa. Singurul din zona. Am perioade cand trec in fiecare seara pe la ei pentru ca eu cumpar putin si sunt exagerat de capricioasa. Plus ca din cand in cand au probleme la plata cu cardul si daca pleci de acolo cu mana goala fiindca nu ai putut plati, neaparat te intorci a doua zi sa iei ce iti trebuie…

Prin primavara au avut o promotie cu puncte pe care le puteai schimba in niste bijuterii. Erau oribile si de cele mai multe ori nici nu imi luam punctele de la casa… Insa au avut-o pe asta atractiva si imi aduc aminte ca la un moment dat au avut si un concurs implementat de Interactions, care te facea sa te intorci mereu in magazin sa verifici preturile, dar pe vremea aia nu am prins promovarea in magazin. Mi-a placut insa ideea…

De vreo cateva zile au o promotie noua si adolescentina care, surpriza, imi place. Fiindca imi aduce aminte de perioada de pe la 16 ani cand adunam postere din reviste si lipeam poze cu formatii din Popcorn si Bravo. E cu cartonase cu artisti pe care sunt scrise cateva informatii despre ei si iti poti aduna toata colectia. Unele cartonase au si stickere cu mesaje, iar altele au coduri. De fapt, asta e miza: pe baza codurilor poti castiga niste premii!

Pe pagina lor de Facebook e o aplicatie si acolo sunt toate detaliile. Eu am primit 2 coduri pana acum, pentru ca de valoarea cumparaturilor mele am primit 2 pachetele cu cate 3 cartonase si in fiecare pachet era cate un cod. Asa am castigat 2 melodii si am ales-o pe Lana Del Rey. Am vazut ca pana in prezent sunt vreo 300 de castigatori care au primit CD-uri si tricouri, si sunt curioasa cine prinde ocazia sa intalneasca una dintre cele 4 vedete puse la bataie.

Pana atunci, la mine Diet Mountain Dew si Dark Paradise sunt pe replay! Si sper sa imi downloadez tot albumul cu Lana Del Rey ca oricum imi place tipa iar la ei merg instinctiv sa fac cumparaturile.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...