Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
24 mai 2011

Alearga pana iti cad bateriile!

Saptamana asta impreuna cu Nebuloasa suntem intr-o competitie*. Ieri la Bucuresti am avut de rezolvat primul set de intrebari cu ajutorul celor care ne urmaresc pe Facebook. WOW! Au fost rapizi (si multi), am terminat testul (intrebarea 123, 4 si 5) pe locul 2 si am obtinut 50 de puncte. Laurentiu (care a fost prezent si la plecarea din Bucuresti sa sustina blondele) Comedica Trupa de Umor si Ruxa au fost la inaltime 🙂

Azi repetam figura la Simea Sibiu cu un quizz nou pe la ora 10. Fiti cu ochii pe noi sa ne ajutati sa primim raspunsurile corecte! Raspundeti aici: facebook.com/oltea.zambori

La pranz eram la telecabina de la Sinaia, locatie unde Siemens a moderizat sistemul de automatizare si control. Am avut de rezolvat un test si am iesit iarasi pe locul 2, la diferenta de 1 punct! Eu am facut diferenta 😀 fiindca ramasesem fara baterie in varful muntelui si like-ul meu a ramas mut :D. In schimb Raluxa a facut campanie pe twitter, Carmen si Anne-Marie si-au declarat public sustinerea… Mi se facuse piele de gaina sa vad cati se implica sa ne ajute in aceasta cursa! De emotie am aparut la stiri!

Diseara suntem in Cluj!

Multumim tuturor pentru ca se implica si ne sustin. Dincolo de punctaje si regulile unui concurs se simt emotii si bucuria de a va avea virtual impreuna cu noi.

*Siemens Amazing Race este o campanie organizata de Siemens Romania. Detalii despre campanie si cum puteti sa va implicati sa ne ajutati la drum sunt disponibile aici.

UPDATE: Pentru cel mai activ prieten de pe Facebook care ne sustine si care raspunde intrebarilor avem un premiu de 600 Lei. Ne-am gandit sa oferim si un al doilea premiu, un Samsung Galaxy 550 pe care il am in teste in aceasta saptamana de la Nebuloasa. Bafta tuturor!

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...