Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
18 mai 2011

Ai cont pe Facebook? Citeste asta!

Saptamana viitoare o sa fie distractie maxima pe Facebook! Plec impreuna cu Nebuloasa (Oltea Zambori) intr-o cursa nebuna care va avea teste ca la scoala cu intrebari si alte probe de trecut. Plecam din Bucuresti si alergam din oras in oras pana ajungem la Timisoara. Avem de strabatut 8 orase in 5 zile.

Si ca sa nu ramanem pe drumuri (la propriu :D) vom avea mare nevoie de indicatiile voastre! Ne ajutati? Va fi o competitie bazata pe social media, prima de acest fel din Romania. Asa ca in fiecare zi vom posta pe Facebook, adica aici, un set de intrebari la care sa raspundeti rapid, tot aici, dupa ce cautati pe net (tot rapid 🙂 ). Raspunsurile de la voi vor fi indiciile de care avem nevoie sa putem mergem mai departe! Deci, urmariti-ne pe Facebook si ajutati-ne cu raspunsurile. Conturile noastre sunt: www.facebook.com/oltea.zambori – unde vor fi postate intrebarile – si  www.facebook.com/alinacst. Vom fi contracronometru si daca nu primim nimic in timp util (cam 30 de minute pentru toate intrebarile dintr-un set) ne lasati pe drumuri :)) Puteti citi pe larg cum sta treaba cu intrebarile si raspunsurile.

Plus ca nu mergem doar noi doua. Avem si concurenta deci nu va fi usor 😀 Ne luptam cu alte doua echipe conduse de doi zmei: Bobby Voicu, consultant în social media (impreuna cu Razvan Baciu, coechipierul lui + alti doi drumeti ) si Alex Radescu, blogger pe tehnologie (care de asemenea vine insotit dar dintr-un motiv dubios nu pot intra pe blogul lui sa vad cu cine 😀 ) Deci sunt 6 zmei! 😀 Oare se vor gasi cativa barbati curajosi sa stea cu ochii pe noi doua si sa ne supravegheze pas cu pas? Macar acum, ca e prilej bun de vazut cum in sfarsit femeile fac ce spun barbatii 😛

Si pentru ca orice plata are si rasplata avem un premiu de 600 de lei pentru cel mai activ prieten de pe Facebook care ne ofera raspunsurile de care avem nevoie. Si o surpriza si pentru locul II! Aproape ca imi pare rau ca nu raman acasa sa stau eu pe Facebook >:P

Si fiindca tot vom innopta pe rand in Sibiu, Cluj, Arad, Timisoara ne-am gandit cu ocazia asta sa scoatem cateva fete la cina la ele in oras! Asa ca, dragele mele, logati-va chiar acum pe Facebook si postati zilele astea: 
“Sunt din
(si aici completati cu orasul vostru, neaparat sa fie unul dintre cele 4 mai sus amintite) si le sustin pe @Oltea Zambori si pe @Alina Constantinescu in @Siemens Race pentru ca……” si scrieti motivul pentru care ne sustineti. Iar daca inca nu suntem prietene pe Facebook, adaugati-ne pe mine si pe Nebuloasa sa vedem ca ati scris.

Scoatem la masa cate doua tipe in fiecare oras. Puteti posta pana sambata. Duminica se vor anunta castigatoarele iar luni pornim la drum!!! Incepem de la Spitalul Clinic Coltea, ca sa vedeti ce greu o sa fie 😀

Sa nu uit, ca iar va crede lumea ca am plecat in cine stie ce concediu 😀 – e o campanie de tip Amazing Race organizata de Siemens Romania. Detalii despre campanie si cum puteti sa va implicati sa ne ajutati la drum sunt disponibile aici.

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...