Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
1 feb. 2012

Agentia mea de idei de Valantine’s

Mai in gluma, mai in serios, m-a starnit un ne-sportiv care face reclama la Canalul Sulina (unde merge sa bea bere) sa deschid o bursa de idei pentru deja ne-asteptata zi de 14 Februarie. Chiar, voi o asteptati? Vi se pregateste ceva in numele indragostelii? Banuiti ca urmeaza ceva? Ce stiti?

Asadar, pana in ziua prea-numitului Valentin voi pune pe blog cate o sugestie pentru ce poti face de azi in doua saptamani. Nu stiu in ce masura apreciati sau nu initiativa, dar macar ca ma oblig sa scriu in fiecare zi pe blog si asta e deja o premiera. Si o promisiune pe care ma oblig sa o respect in fata voastra. Basca, exclusivitatea si ineditul situatiei! :))

Incep de azi cu o varianta clasica, dar foarte eleganta: cina la un restaurant de lux. Pentru cei care inca nu au dat ochii peste cap, nu au oftat plictisti si nu au dat „back” de pe pagina, urmeaza detaliile. O cina neaparat pe roluri! Ea cu desuuri negre si jartiere, o fusta cuminte, o camasa pe sub care se vede dantela sutienului, un pardesiu simplu, manusi si ruj rosu. El cu pantaloni la dunga, maneci suflecate si vesta.

Atmosfera de respect reciproc, aproape de inabordabil. Meniu select ca de scenariu. Si mult curaj: sa tii rolul pana la capat, ca intr-o scena de film. O chestie de atitudine, de indrazneala, de ne-confort, de mangaieri cu picioarele pe sub masa, de zambit cu subinteles chelnerului.

De incercat aiciaici sau aici (clik sa vedeti la ce restaurante din oras). Doar daca dai la schimb intre 300 si 600 de lei pentru o seara. Fara sa ai regrete!

In primele dintre locurile recomandate mai sus am ajuns de cateva ori. Fara ruj rosu si fara rol… Imi plac in general pentru ca te desprind din limitele unui buget lunar modest si dorinte asemenea [iar cei care ma cunosc stiu ca nici n-as fi putut incepe cu altceva :))]. Le poti gasi inhibante si extravagante daca nu esti genul, dar stiu ca impresiile pe care le transmit e ca pe acolo iubirea nu se traieste cu jumatati de masura!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...