Alina Constantinescu

roșu_ca_vara
25 mai 2018

Accesorii „DA-să-ne-plimbăm-prin-ploaie”

Stau în mijlocul magazinului înconjurată din toate părțile de cireșe – sau, cel puțin, eu așa îmi închipui. Umerașele sunt aranjate încontinuu în timp ce mă gândesc cum arată un costum de baie pe sub o pelerină de ploaie. Mă felicit de două ori pentru atâta curaj și îmi închipui că oricine poartă un costum de baie ar putea la fel de  bine să primească și-o cerere în căsătorie. Acolo, în magazin!

Bombăn ceva despre faptul că unele lucruri nu pot fi purtate decât dacă ești într-atât de slabă încât nu exiști. Ceea ce nu mă împiedică să mă sucesc de pe un picior pe altul și să decid că vara e halucinantă, iar eu aș fi foarte emoționată să port ceva roșu în 90% din cazuri. Prin urmare, trei lucruri pe care le-aș lua azi:

– o impermeabilă insinuantă cu buzunare largi
– un costum de baie fantezie i-just-happen-to-be-happy
– o geantă în dungi din material texil cu exterior din plastic-it’s-fantastic

Ar vrea cineva o mireasă în pelerină roșie? Daaar în costum de baie? Nu răspundeți – unele lucruri e mai bine să rămână nespuse.

Îmi continui plimbarea obișnuită de seară prin mall. Sunt împăcată că nu plouă, adică vreau să spun că nici măcar nu trebuie să mă ud la picioare, ceea ce mă face să fiu deopotrivă fericită și veselă. Nu știu dacă e posibil să crezi că o singură pelerină îți poate schimba viața – fără bătăi de cap. Dar un lucru știu sigur: indiferent de ploaie sau nunți în roșu, nu dau înapoi de la bucuria de nou.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...