Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
4 nov. 2011

3 pe scurt

Scriu sa imi spal pacatele 🙂 Invat ca a face bine e mai eficient decat a (tot) incerca sa faci cel mai bine. Asadar, pe scurt fiindca imi raman pe constiinta:

1.  Marti seara, pe 1 Noiembrie, s- a deschis restaurantul Casa Tulceana. Il gasiti la 10 minute de mers pe jos de Intercontinental, are in jur de 90 de locuri iar preparatele din peste sunt facute dupa retele locale din Tulcea. Din meniu nu lipsesc tochiturile din organe, in rest multe, multe variante cu peste de la zacusca de somn la saramura, plachie sau crap pe varza.

2. Iar daca pestele proaspat este indicat in alimentatiile corecte, fructele sunt instinctiv asociate cu ideea de sanatate. Asadar, ca urmare a lansarii unei campanii de rebranding, centrul medical Medas saluta zilele astea bloggerii printr-un cos mare, plin cu fructe. Initiativa e asociata indiscutabil si cu aparitia pe retelele sociale: Facebook si twitter, ocazie cu care aflu pentru prima data de clinicile acestui centru.

3. Tot din zona de evenimente, ieri miercuri seara publicatia Zile si Nopti a sarbatorit printr-un numar in alb si negru implinirea a 100 de editii. Imi aduc aminte cand au aparut pe piata in Bucuresti, fiindca sunt din Predeal.

Voi cum aflati de evenimentele din oras?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...