Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
26 feb. 2012

1 zi si 2 nopti

O zi intreaga:
Saptamana trecuta a fost Digital Marketing Forum. M-a dus cu entuziasm si am plecat ingandurata. S-a vorbit mult de strategie, de importanta continutul relevant (exemplul cel mai creativ mi s-a parut Kit Kat, pe pagina carora mesajele sunt scrise cu umor englezesc), de comunicare integrata. Daca aveti curiozitatea sa vedeti cum fac brandurile sa comunice pe Facebook (si nu numai) va rog cititi la Andra part 1, part 2 si part 3, care a detaliat cateva dintre prezentarile de la aceasta editie in calitate de blogger oficial.

O seara de Cenusareasa:
Tot saptamana trecuta am ajuns la Waldeck, un concert care a adunat o coada de oameni lunga cat o zi de post si peste 2 ore de asteptare in club. Pentru ca bloggerii stiu bloggeri am sarit (fara bun simt?) peste randurile de afara. Si pentru ca bloggerii stiu bloggeri care stiu oameni de PR am intrat de pe lista si nu a fost nevoie sa asteptam la intrare pentru bilete. Totul a durat mai putin de 10 minute, cu toate acestea organizarea a fortat toleranta audientei iar experienta s-a lasat pentru multi dintre cei prezenti cu un gust amar.

O noapte de coacaze negre:
Noaptea trecuta am fost in Fratelli Studios, unde Vodka Finlandia a lansat noua bautura cu gust de coacaze negre (am auzit ca are gust de jeleu). Muzica, mixuri asigurate de DJ Sylvain Armand, invitatul serii, entertaiment. Am stat langa scena, in zona destinata vedetelor, foarte aproape de unele dintre ele care chiar imi plac. Urmariti pagina clubului pentru poze si noua pagina Findalia Romania proaspat deschisa. Am pus in galeria de mai jos cateva imagini, sa ma credeti pe cuvant (de fapt, pe toate cuvintele).

Asadar, am tot facut tot ce s-a putut impotriva ideii ca bloggerii nu au viata sociala si plang tot timpul 😀

Da, imi era dor de voi!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...