Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
22 Iun 2014

Ziua 1 cu cirese Lolite

Am luat cutiuta mov cu emotie… urmeaza o surpriza pe care nu stiu prea bine cum sa o captez prin toti porii. Am citit descrierea si ingredientele. Oare le voi surprinde eu pe toate in cerul gurii?

Dupa ce am rupt usor ambalajul dintr-o hartie cerata si lucioasa, m-am oprit pentru cateva secunde sa simt parfumul de ciocolata cruda, neagra. Un miros plin, si prietenos si seducator in acelasi timp. M-am vazut pentru o clipa fetita, cand desfaceam ciocolata cu pofta si o mestecam cu obrajii plini. Alta viata, alte imperative!

Acum, ciocolata mea este din cacao organica, fara zahar, fara gluten. Cremoasa ca o trufa si fragila. Ti se topeste imediat intre degete. Bogata in unt de cacao si cocos, si plina de cirese carnoase. Am muscat putin. Nu a fost suficient. Palatul meu e inundat, se pare ca asta stie cel mai bine sa faca sarea de Himalaya din ciocolata, desi eu nu o simt la gust. Pare totul ca o ploaie jucausa cu stropi care fac galagie si pleaca repede. Am mai muscat inca o data. Bucatica fuge in dreapta si in stanga. Imi vine sa o plimb prin tot palatul si pe sus, si pe jos, dar cu cat incerc mai mult cu atat mai repede se topeste. Raman cu ciresele pe care le mestec fericita.

Am inceput prima zi din ritualul meu cu #amaruideciocolata.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

 

Mai multe rezultate...